LIJST

INFO

LAATSTE

TRUCKERSDAG 2012 BERKEL EN RODENRIJS

EERSTE 


INFORMATIE OVER GALERIE SEP-2004

De Truckersdag Berkel en Rodenrijs / Lansingerland is een jaarlijkse plezierrit door de regio voor gehandicapten: jongens en meisjes, vrouwen en mannen van ale leeftijden. Ieder jaar op een zaterdag in September rijden zo'n 60 tot 70 chauffeurs van allerlei algemene en speciale transportbedrijven uit de regio hun passagiers rond.
Er wordt verzameld op het parkeerterrein van het transportbedrijf (???) aan de Wilgenlaan. Om ca 13 uur wordt er via de Sterrenweg vertrokken en om ca 17 uur komt de gehele stoet terug door de Sterrenweg op weg naar het parkeerterrein aan de Wilgenlaan.

De foto's in deze reeks zijn van de Truckersdag 2004. Bovenaan en onderaan staan links naar YouTube-video's van de Truckersdagen 2012 en 2010.


 DEZE FOTOGALERIJ IS GEBOUWD ALS EEN KETTING VAN FOTO'S EN EEN INFOPAGINA.

De informatiepagina verbindt de eerste en de laatste foto's
en maakt aldus de galerij tot een kring.


De links bovenaan de pagina's staan steeds op dezelfde plaats. Door voortdurend te klikken op de laatste paar letters van de link rechts ("EERSTE") ga je de gehele fotoreeks langs en kom je weer op deze informatiepagina uit. Je hoeft de muis niet te verplaatsen. Op die plaats komt wel "VOLGENDE" en later "INFO" te staan.

Door voortdurend te klikken op de eerste paar letters van de link "LAATSTE" ga je op dezelfde manier terug door de gehele fotoreeks; op die plaats komt wel "VORIGE" en later "INFO" te staan.
 


 


LIJST

INFO

LAATSTE

TRUCKERSDAG 2010 BERKEL EN RODENRIJS

EERSTE